14.06.2023.

U okviru projekta e-NNI (edukacija nas ne smije iznenaditi) dana 12. lipnja 2023.u Krapini održana je završna konferencija projekta e-NNI (edukacija nas ne smije iznenaditi. 

Konferenciji su bili prisutni članovi Udruge Profesor Baltazar koja je nositelj projekta te članovi partnera Udruge Virtualci, Udruge Zelena oaza i Udruge Institut za popularizaciju znanosti te volonteri na projektu. 

Konferenciji su nazočili pozvani gosti, gđa Jasna Petek, zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije, gđa Mirjana Smičić Slovenec, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulture KZŽ te članovi prijateljskih udruga koji su se odazvali na poziv.

Prisutne goste upoznali smo s ciljevima i rezultatima projekta kao i aktivnostima koje smo proveli tijekom dvanaest mjeseci koje uključuju: Šest edukacija koje su pohađali članovi OCD-a u cilju jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva, 14 online radionica na temu prirodnih katastrofa za krajnje korisnike u cilju kvalitetnog suočavanja s kriznim situacijama koje su održali članovi Udruge Zelena oaza iz Karlovca i Udruge Virtualci iz Zagreba, partneri na projektu te 3 velika događanja u lokalnim sredinama (Karlovac i Gornja Stubica) čiji su krajnji cilj bili opća populacija na kojima su im članovi OCD-a prenijeli stečeno znanje kroz radionice, edukacije i predavanja na temu prirodnih katastrofa. U aktivnosti projekta bilo je uključeno osam volontera koji su svojim angažmanom pridonijeli uspješnoj provedbi aktivnosti.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge Profesor Baltazar.