28.6.2022.

Danas je u Zagrebu održana svečana promocija hrvatskog izdanja knjige UČINAK autora Sir Ronalda Cohena u nakladi Udruge Profesor Baltazar u sklopu širenja koncepta društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj.

Ovo je treća knjiga koju Udruga Profesor Baltazar donosi u Hrvatsku, ovog puta u sklopu projekta Zezara koji provodi iz poziva Jačanje kapaciteta društvenih poduzetnika iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali Europskog socijalnog fonda.

O knjizi su govorili sam autor Sir Ronald Cohen, prof. Majda Tafra-Vlahović, stručnjakinja u području društvenog poduzetništva, i predsjednica Udruge Profesor Baltazar Tatjana Jakšić.

Prisutni su imali priliku dobiti podrobnije informacije o vrijednosti ove knjige koja detaljno analizira prošlu i trenutnu globalnu situaciju na području poduzetništva s društvenim učinkom te o trendovima koji će zasigurno obilježiti naredni period jer je poduzetništvo s učinkom neizostavno u svijetu koji želi biti održiv.

Izdavanje ove knjige za Udrugu Profesor Baltazar predstavlja još jedan dosegnuti cilj na putu pretvorbe organizacije civilnoga društva u društvenog poduzetnika.