Radionice u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u sklopu projekta „Znanost spaja ljude“ 

SCOPE logo

U sklopu projekta „Znanost spaja ljude“ udruga FabLab s projektnim partnerima, u periodu od 21. do 24. veljače 2022. u Tehničkom muzeju Nikola Tesla provodi više radionica iz STEAM područja namijenjenih učenicima osnovnih i srednjih škola. Provedba radionica uključuje i popratne anketne upitnike namijenjene učenicima s ciljem ispitivanja pojmova motiviranosti, kreativnosti i poduzetnosti. Od sudionika se očekuje da nakon radionice ispune anoniman upitnik za potrebe znanstvenog istraživanja. Radionice provode edukatori iz organizacija civilnog društva uz mentorstvo suradnika s Arhitektonskog fakulteta i Fakulteta strojarstva i brodogradnje, institucija koje su partneri u projektu. 

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a mjesto na radionici možete rezervirati putem maila info@fablab.hr ili br. mob. 092/300 0181. Mjesto na radionici je rezervirano nakon što zaprimite povratni mail ili usmenu potvrdu putem telefona. 

Za sudjelovanje maloljetne djece roditelji/skrbnici prilikom dolaska ispunjavaju suglasnost za sudjelovanje i fotografiranje/snimanje pojedinih dijelova radionice. 

Radionice se provode uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera. 

Više o radionicama i rasporedu možete pronaći na web stranici https://web.facebook.com/events/630871131306321/?ref=newsfeed Tehničkog muzeja Nikola Tesla i Facebook-u FabLab Hrvatska